(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

X-LOG energiemonitoring

Voor het besparen op energiekosten is het van cruciaal belang om inzicht in het actuele energieverbruik te hebben en te onderzoeken, met name voor de ( groot ) industrie. D.m.v. onderzoek waar de energie door verbruikt wordt. Dit inzicht kan ervoor zorgen dat er eventuele aanpassingen aan de installatie of aan het verbruik kunnen worden uitgevoerd om de kosten te minimaliseren en zo de energie-efficiëntie en energiekwaliteit te verbeteren. Dankzij de X-LOG monitor software is het mogelijk om realtime en near-time informatie op te vragen, om zo uw energieverbruik op de meest efficiënte manier te managen.

 

Energiemonitoring software industrie

Het systeem bestaat uit een centrale meetinstallatie met decentrale meetpunten. De voordelen van onze X-log software zijn legio ; redundant uitgevoerd om een hoge bedrijfszekerheid te kunnen garanderen. Tevens zorgt de mogelijkheid tot meervoudige plaatsing ervoor dat de meetgegevens vanaf diverse locaties geraadpleegd kunnen worden. Ook biedt X-LOG de mogelijkheid om de installatie op iedere locatie als multi-user versie uit te voeren, waardoor het software systeem veelzijdig geraadpleegd kan worden door daartoe gemachtigde gebruikers.

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op