(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

X-NRG ziet de voordelen van windenergie

Door het opraken van fossiele energiebronnen en de milieuvervuiling die deze bronnen veroorzaken, wordt er steeds meer aandacht besteed aan het genereren van groene energie. Onlangs heeft het kabinet zelfs doelstellingen ontwikkeld over het genereren van groene energie. Eén van de meest efficiënte manieren om deze doelstellingen te realiseren, is door middel van het opwekken van windenergie. Windenergie is niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk én kan een afname in de grote hoeveelheden politieke conflicten betekenen.

De werking van windenergie

Hoewel met het opwekken van windenergie enkel duurzame energiebronnen worden gebruikt, vraagt het wel om het nodige materiaal, zoals windmolens met bijbehorende generatoren. Omdat X-NRG graag zo efficiënt en zuinig mogelijk met energie omgaat, hebben wij een windmolen met generator ontwikkeld die klein zijn in omvang en gewicht, maar ook laag in toerental. Hierdoor kan meer energie worden gegenereerd met minder wind. Daarbij maken het lage gewicht en de lage omvang van de windmolen met windgenerator het mogelijk om de installatie op meerdere locaties te plaatsen, zoals torens, daken en verhogingen.

Realiseer ook de duurzaamheidsdoelen en investeer in windenergie

Wilt u als bedrijf ook graag investeren in het creëren van een betere toekomst? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de opties op het gebied van windenergie.

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op