(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

Kies uw branche

Het X-log energiemonitoringssysteem van X-NRG alsmede de energiezuinige installaties van de X-Mill windmolens i.c.m. onze generatoren zijn inzetbaar in verschillende branches. Het enige kenmerk wat overeenkomt is dat er veel energie verbruikt dient te worden om de investering al binnen enkele maanden terug te kunnen verdienen. Bekijk hieronder enkele type doelgroepen en partners waar X-NRG B.V. vaak mee samenwerkt.

INVESTOREN IN GREEN ENERGY X-NRG zoekt naar gemotiveerde investeerders die op projectbasis mee willen bouwen aan het volgende tijdperk in de geschiedenis van de elektrische energie. Het is bij ons mogelijk om te patenteren en zo eventuele internationale uitbreiding te verwezenlijken. Daarbij ligt de ROI van de X-MILL onder de drie jaar, hetgeen ervoor zorgt dat de windmolen een haalbare investering is voor particulieren en kleinere en middelgrote bedrijven.
R&D BEDRIJVEN (RESEARCH & DEVELOPMENT) Om onze innovaties zo succesvol mogelijk te maken, werken wij samen met de Universiteit van Luik. Op basis van onderzoek en vooruitschrijdende inzichten wordt de ontwikkeling van producten immers succesvoller. Daarbij blijft X-NRG up-to-date met alle ontwikkelingen op het gebied van energieafname en energieproductie. Wij staan echter altijd open voor meer suggesties en onderzoeken op dit gebied.
TOOLS CREATORS Voor het ontwikkelen van onze X-GEN zijn goede tools creators nodig. X-NRG zoekt daarom naar talentvolle tool creators die hart voor de zaak hebben, en net als ons graag de wereld een klein stukje beteren door het produceren van protypes van de X-GEN, en uiteindelijk de daadwerkelijke X-GEN.
INSTALLATEURS Willen uw klanten ook graag hun energieverbuik managen? Bij X-NRG kunt u de monitor inkopen, om vervolgens de monitor zelf te installeren en uw klanten gelukkig te maken.
IMPORTEURS Voor u als importeur is het mogelijk om licenties te verwerven van onze X-GEN en/of X-LOG.
ENERGIEBEDRIJVEN Vragen uw klanten om meer inzicht in hun energieverbruik? Bij ons kunt u X-LOG one-off bestellen.
GROOT INDUSTRIE Wilt u X-GEN of productielijnen ervan produceren? Neem contact met ons op.

Verbruikt uw organisatie ook veel energie? Of ziet u de mogelijkheden d.m.v. installatie van mini-windmolens en toepassing van innovatieve generatoren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. In bovengenoemde gevallen is het altijd zo dat wij als geen ander uw branche kennen & wij u optimaal kunnen adviseren over toepassing van onze energiemonitoring systemen en energiezuinige (re) installaties.

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op