(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

Realtime, zelfs neartime energiemeting bedrijven

De slimme energiemeter: door alle reclames is deze inmiddels bij bijna iedereen wel bekend. De energiemeter neemt dan ook toe in populariteit, maar niet zonder reden. De slimme energiemeter maakt het namelijk mogelijk om realtime inzichten te verkrijgen in uw actuele energieverbruik, zodat u deze waar nodig aan kunt passen.

Mogelijk door de X-Log slimme energiemeter voor industrie en grote bedrijven

Daar waar een slimme energiemeter voor particulieren een goede uitkomst is, is er voor grote al dan niet industriële bedrijven meer nodig. Met onze energiemeter, X-LOG, is het voor bedrijven mogelijk om de actuele data vanaf verschillende locaties, en op alle tijdstippen, te monitoren. Daarbij bieden onze technologieën de mogelijkheid om een duidelijk overzicht te krijgen van het totale energieverbruik van verschillende locaties, maar ook om inzichten te verkrijgen in het actuele energieverbruik per locatie.

Geavanceerde energiemeting software

Hoewel inzichten in het actuele energieverbruik de basis vormen van effectief energiemanagement, is het ook mogelijk om dit energiemanagement nog meer te bevorderen. Met onze energiemeter is het daarom mogelijk om de zogenaamde 'stille gebruikers' in een bedrijf op te sporen. Deze stille gebruikers zijn apparaten die niet in gebruik zijn, maar wél energie verbruiken of meer verbruiken dan zou moeten. 

Onze energiemeter biedt oplossingen op maat, voor zowel grote als kleine bedrijven, zodat u uw energiedoelstellingen kunt realiseren. Wees dus ook slim, en neem contact met ons op voor onze slimme energiemeter, zodat wij u wijzer kunnen maken.
 

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op