(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

Producten

In een tijd waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als topic wordt verheven en mogelijk zelfs de concurrentiepositie bepaalt, is het aan te raden om zorgvuldig om te gaan met het milieu door middel van bijvoorbeeld energiebesparing. Het besparen van energie komt immers niet alleen ten goede aan de betaalbalans van het bedrijf, maar reduceert ook de CO2-uitstoot en de verspilling van onze kostbare grondstoffen. Het besparen op energie zorgt er dus ook nog voor dat er direct en indirect meer geld overblijft voor het bedrijf. 

Daarbij is het belangrijk om niet alleen naar het heden te kijken, maar ook naar de toekomst. Een toekomst waarin energiewinning steeds schaarser en duurder wordt, vraagt om efficiëntere manieren van omgaan met elektrische energie. X-NRG biedt hiervoor drie innovaties aan die uw energieverbruik duurzamer en kostenbesparender maken.

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op