(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

OVER X-NRG 

Adviesbureau voor duurzame energie

De toekomst van de elektrische energie zoals we die nu kennen ziet er allesbehalve rooskleurig uit. Milieubeschadigende grondstoffen raken op en zorgen voor een toename van de energieprijzen. X-NRG zet zich daarom in om een nieuwe, duurzame manier van omgaan met en creëren van elektrische energie voor grootgebruikers te introduceren. Ons ingenieursbureau gelooft dat een efficiëntere manier van energieverbruik voor bedrijven, in de industrie en grootverbruikers branche kan worden gerealiseerd door middel van energiemanagement, onderzoek en een andere kijk op energie. Om deze efficiëntie te kunnen garanderen, zijn onze innovaties ontwikkeld op basis van gepubliceerd onderzoek en vervolgens meermaals getest.

Next level?

Neem vandaag nog contact met ons op. X-Nrg gaat graag met u de samenwerking aan als uw adviesbureau voor duurzame energie.

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op