(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

Onderzoek

Veel bedrijven houden zich hedendaags bezig met het besparen op energie om zo de kosten te verlagen en op een duurzame wijze te ondernemen. Energiebesparing is daarom vaak onderdeel van het duurzaamheidsbeleid van bedrijven. Om te besparen op energie, is het noodzakelijk om het actuele verbruik te onderzoeken. Hierbij is het niet alleen belangrijk om te kijken naar de hoogte van het energieverbruik, maar ook naar de apparatuur en systemen die deze energie verbruiken.

 

Meer dan eens wordt er energie verbruikt door apparatuur en systemen die aangesloten zijn maar niet gebruikt worden, of meer energie verbruiken dan zou moeten. Deze verborgen verbruikers kunnen door middel van onderzoek worden opgespoord, hetgeen gedaan kan worden met behulp van X-LOG. X-LOG maakt het niet alleen mogelijk om het actuele verbruik te bekijken en te managen, maar kijkt ook verder dan dat. Met ons energiebesparingsonderzoek kunnen stille energieverbruikers opgespoord worden en kan er raad gegeven worden over efficiënt energieverbruik. Dit heeft mogelijk een verhoging in de energie-efficiëntie en een verlaging in de kosten tot gevolg. Doordat het verbruik realtime gemonitord kan worden, kunnen er ook inzichten verkregen worden in het daadwerkelijke effect van de oplossingen. Met behulp van onderzoek kan dus energie op de lange en op de korte termijn bespaard worden.

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op