(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

Monitoring

Om energie te kunnen besparen, is het van cruciaal belang om inzicht in het actuele energieverbruik te genereren. Dit inzicht kan ervoor zorgen dat er eventuele aanpassingen aan de installatie of aan het verbruik kunnen worden uitgevoerd om de kosten te minimaliseren en zo de energie-efficiëntie en energiekwaliteit te verbeteren. Dankzij X-LOG is het mogelijk om realtime en near-time informatie op te vragen, om zo uw energieverbruik op de meest efficiënte manier te managen. Met deze informatie kunnen pieken in het verbruik opgespoord en zo nodig aangepast worden. Na deze doorgevoerde aanpassingen kan er gekeken worden of deze aanpassingen ook daadwerkelijk effectief zijn. Dit maakt het mogelijk voor bedrijven om geformuleerde energiedoelstellingen te managen, realiseren en in stand te houden.

 

Het monitoringsysteem bestaat uit een centrale meetinstallatie met decentrale meetpunten dat redundant is uitgevoerd om een hoge bedrijfszekerheid te kunnen garanderen. De mogelijkheid tot meervoudige plaatsing zorgt ervoor dat de meetgegevens vanaf diverse locaties geraadpleegd kunnen worden. Ook biedt X-LOG de mogelijkheid om de installatie op iedere locatie als multi-user versie uit te voeren, waardoor het systeem veelzijdig geraadpleegd kan worden door daartoe gemachtigde gebruikers.

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op