(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

Een windturbine met extra vermogen

Met het opraken van aardse grondstoffen en het toenemen van de milieuvervuiling, neemt de populariteit van windturbines steeds meer toe. Steeds meer mensen willen investeren in het genereren van milieubesparende energie in de vorm van windenergie. Dit leidt ertoe dat er steeds meer windturbines op grote, windrijke vlaktes te vinden zijn. Helaas wordt er weinig aandacht besteed aan de kracht van deze windturbines. Uit recentelijke onderzoeken is namelijk gebleken dat een windturbine relatief weinig energie genereert, waardoor X-NRG de noodzaak zag om een windturbine te introduceren met extra vermogen: de X-MILL.

De werking van onze windturbine

Dankzij onze innovaties zijn de windturbines van X-NRG lager in gewicht en omvang, maar hoger in plaatsingsmogelijkheden en vermogen. Wij hebben ervoor gezorgd dat de windturbine, samen met onze windgenerator, direct wordt aangedreven met een relatief lagere windkracht. Kortom: er kan met behulp van onze windturbine meer windenergie worden gecreëerd met een lagere windkracht.

Investeer ook in onze windturbine

Hebben wij u ook kunnen enthousiasmeren over onze windturbine? Neem vrijblijvend contact met ons op over de investeringsmogelijkheden en wie weet kunnen wij binnenkort samenwerken!

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op