(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

Windgenerators steeds hoger op de agenda

Windgenerators, windturbines en dus windenergie zijn termen die steeds belangrijker worden geacht. Zelfs de overheid heeft het genereren van windenergie steeds hoger op haar agenda. Echter wordt hier vaak bij vergeten dat er ook gekeken moet worden naar de effectiviteit van deze windinstallaties en de daarbij horende windgenerators.

X-NRG introduceert een effectieve windgenerator dankzij nieuwe technieken

Uit verschillende onderzoeken hebben wij kunnen concluderen dat een nieuwe windgenerator nodig is: de X-GEN. De X-GEN is kleiner in gewicht en omvang, maar heeft een hoger vermogen. Dankzij onze geavanceerde technieken is het mogelijk om met onze windgenerator meer windenergie te creëren met minder wind, zodat de overheidsdoelstellingen op een effectieve manier bereikt kunnen worden. Daarbij zijn er ook meer plaatsingsmogelijkheden door de lage omvang en het lage gewicht van de generator.

Ook een nieuwe windgenerator kopen?

Wilt u ook graag een nieuwe, kleinere, windgenerator kopen of hierin investeren? Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat er voor u mogelijk is.

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op