(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

X-NRG introduceert een nieuwe soort windmolen

Windmolens produceren groene energie, dit is voor veel mensen niets nieuws. Wat misschien opvalt, is dat windmolens vaak op grote vlaktes staan, op een hoopje bij elkaar. Gebieden waar over het algemeen een harde wind waait, worden volgezet met windmolens om zo meer en meer windenergie te produceren. Hoewel het goed is dat er steeds meer windenergie wordt gecreëerd, wordt er veelal niet gekeken naar de daadwerkelijke efficiëntie van zo'n windmolen. Daarom heeft X-NRG een nieuwe windmolen gecreëerd: de X-MILL. De X-MILL is laag in toerental, en heeft dus weinig wind nodig voor meer energie. Kortom: met de X-MILL wordt het produceren van groene energie steeds efficiënter én duurzamer. Mede hierdoor hoeft de X-MILL ook niet alleen op grote, windrijke vlaktes te worden geplaatst.

Genereer overal energie met de windmolen van X-NRG

Daarbij zijn de windmolens van X-NRG klein in omvang en gewicht, dat het mogelijk maakt om de windmolens ook op torens, verhogingen en andere hoge locaties te plaatsen. Het opzoeken van grote vlaktes wordt hierdoor overbodig. Zelfs bij uw bedrijf kunt u een windmolen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van windmolens of het investeren hierin? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op