(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

Zakelijk energie sparen?

EMS : energie monitoring systeem

Wilt u graag op energie besparen? Energiebesparing is zowel kostenbesparend als milieubewust. Genoeg redenen dus om dit daadwerkelijk door te voeren in uw beleid. Eén van de manieren om energiebesparing te realiseren is het monitoren van het actuele energieverbruik. Hiervoor zijn momenteel al verschillende energiemonitoringssystemen in de omloop. Dit laat voor ons zien dat energiemonitoring toeneemt in populariteit. En dat is niets voor niets. EMS is de afkorting voor energiemonitoringsysteem.

X-NRG energiemonitoringssysteem X-log

Met ons systeem kan namelijk niet alleen het actuele energieverbruik real-time worden gemonitord, maar worden ook stille gebruikers opgespoord. Stille gebruikers zijn apparaten die energie verbruiken, maar niet frequent gebruikt worden. Daarbij kan ook worden opgespoord of enkele apparaten meer energie verbruiken dan zou moeten. Met ons energie monitoring systeem krijgt u dus een actueel en compleet overzicht van uw energieverbruik. Ons systeem biedt energie monitoring zoals het bedoeld is. Ons EMS systeem is daarbij, zoals gezegd, gericht op het actuele energieverbruik. Dit betekent dat u direct kunt zien of de wijzigingen die u hebt doorgevoerd op basis van het energie monitoring rapport ook daadwerkelijk succesvol zijn. Ons systeem zorgt er daarmee voor dat energiemanagement op de meest efficiënte manier kan worden uitgevoerd. Ons systeem laat dus niet alleen zien hoeveel energie u verbruikt, maar spoort ook de daadwerkelijke problemen op én kan het resultaat van een wijziging aantonen. Kortom: ons energie monitoring systeem biedt niet alleen problemen, maar ook oplossingen, voor het beste resultaat. Veel bedrijven gingen u al voor met ons X-Log EMS systeem, u wilt toch zeker niet achter blijven?

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op