(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

Energiemonitor Software

Energiemonitoring is een belangrijk onderdeel van energiebesparing. Door middel van monitoring kan namelijk het actuele energieverbruik inzichtelijk worden gemaakt. Hierdoor wordt het duidelijker waar eventuele aanpassingen kunnen worden uitgevoerd. Na het doorvoeren van eventuele aanpassingen in het energieverbruik, kunt u met onze energiemonitor software inzichten verkrijgen in het gerealiseerde effect hiervan.

Inzicht verkrijgen en resultaten behalen

Als u als bedrijf actief bezig bent met energiebesparing wilt u graag, letterlijk en figuurlijk, direct resultaten zien. Daarom is het met onze energiemonitor software, die speciaal ontwikkeld is voor grootverbruikers en de industrie, mogelijk om de data van uw energieverbruik ten alle tijden en vanaf meerdere locaties te raadplegen. Ook is het dankzij onze technieken mogelijk om zowel het totale energieverbruik van alle locaties te bekijken als het individuele energieverbruik per locatie.

Apparaten met grootste energieverbruik opsporen

Hoewel het inzichtelijk krijgen van het totale energieverbruik belangrijk is, is het net zo belangrijk om te weten waar de energie daadwerkelijk aan verbruikt wordt. Dankzij onze energie monitor software is het mogelijk om stille gebruikers op te sporen, en zo te zien welke apparatuur kan worden uitgeschakeld. Als bedrijf heeft u veel apparaten in gebruik, waardoor vaak het overzicht kwijt is van het actuele energieverbruik ervan. Dankzij onze software kunt u zien welke apparaten ongewenst energie verbruiken, zodat u deze apparaten kunt uitschakelen of vervangen. En kunt u, natuurlijk ook niet onbelangrijk, daarna onze energiemonitor software raadplegen om te zien of deze aanpassingen het gewenste effect hebben gehad.

Energiemonitor software op maat

Onze energiemonitor software wordt voor u op maat ingesteld, waarna het beschikbaar kan worden gesteld voor de door u aangewezen personen. Onze energie monitor is zeer interessant voor grootgebruikers zoals bedrijven, de industrie, instellingen en andere instanties die opereren vanuit één of meerdere locaties.

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op