(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu

Energiebesparing bedrijven

In een tijd waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als topic wordt verheven en mogelijk zelfs de concurrentiepositie bepaalt, is het aan te raden om zorgvuldig om te gaan met het milieu door middel van bijvoorbeeld energiebesparing. Energiebesparing middels duurzame energie oplossingen, komt immers niet alleen ten goede aan de betaalbalans van de industrie en andere grootverbruikers, maar reduceert ook de CO2-uitstoot en de verspilling van onze kostbare grondstoffen.

Tips voor energiebesparing

Het is belangrijk voor bedrijven, met name voor de industrie en andere grootverbuikers om niet alleen naar het heden te kijken, maar ook naar de toekomst. Een toekomst waarin energiewinning steeds schaarser en duurder wordt, vraagt om efficiëntere manieren van omgaan met elektrische energie. X-NRG biedt hiervoor drie innovaties aan die uw energieverbruik zowel op de lange als de korte termijn milieubewust en kostenbesparend maken. Meer over deze innovaties leest u hier op onze dienst / productpagina.

  • 100% onafhankelijk advies
  • 200% betrokkenheid!
  • Korte ROI: weinig moeite + lage kosten
  • Risicoloze investering d.m.v. garantie
  • Mogelijk zonder investering > profit share
wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!
(+31) 0 84 882 8602
info@x-nrg.eu
contact
investeren in groene energie? Lees meer over de patenten van X-NRG en mogelijkheden tot investering in innovatieve groene energie. Patenteren voor internationale uitbreiding... lees meer
bekijk hier de energiebesparingsverhalen van onze opdrachtgevers dit kunnen we ook voor uw bedrijf realiseren
neem vrijblijvend contact met ons op